Bokning villkor

Avbokning/ombokning ska ske senast 12 tim innan bokad tid. Sen avbokning eller uteblivet besök debiteras.

Varför debiteras du?

Vi gör det för att det här är vårat heltidsarbete. Dyker du inte upp = Blir vi utan lön. Det är här vi lägger ner tid, passion och kvalité gör dig. Reglerna finns inom vårat yrke precis som hos tandläkaren, läkaren, frisören, hotell och bokade resor etc. Vi debiterar dig för att vara elaka när du kommer sent eller dyker upp på din tid.

Vid en beställning av tid, muntligt eller skriftligt så har vi ett överenskommet avtal. Du förbinder dig alltså att komma på överenskommen tid för bokad behandling och vi förbinder oss att reservera denna tid till Dig och inte sälja den till någon annan. Detta gör dig som kund, till betalningsskyldig.

Avbokning ska ske minst 12 timmar innan bokad tid via e-post till [email protected] och samtal eller sms till 0722226777.

  • Sen avbokning debiteras med förseningsavgift på 100% + eventuellt faktureringsavgift.
  • Uteblivet besök, debiteras med 100% av behandlingskostnad + eventuellt faktureringsavgift.
  • Vid sen ankomst kortas din behandlings tid ned.
  • Vid senare ankomst än 15min(om din bokning är länge än 15 minuter ) avbokad din tid, du debiteras med 100% av din behandlingskostnad.

Observera att avbokning via Instagram, Facebook ej godtages. Vi kan lätt missa meddelande där. Din avbokning ska ske via e-post till [email protected], samtal/sms 0722226777.

Sugarwaxing  ©2017  -     Integritetspolicy    -    Web Design by LaithTech