Sugarwaxing i Stockholm

söt väg till... SLÄT HUD

Alt

Om proceduren

Alt

Sockervaxning är den mest moderna versionen av den gamla konsten av hårborttagning som utövades av egyptiska kvinnor. Det är det mest säkra och naturliga sättet att ta bort oönskat hår för dagens kvinnor, män, tonåringar och även barn.

Sockervax från Royx Pro är en 100%-ig naturprodukt utan kemiska tillsatser, DEN ÄR SÅ SÄKER ATT DU ÄVEN KAN ÄTA DEN! Tillämpningen av denna unika produkt kommer att inte bara ta bort oönskat hår, utan tar även bort döda hudceller, gör huden mjuk, silkeslen och frisk.

Sockervaxningsteknik extraherar håret i dess naturliga växtriktning som  ger mindre smärta och mindre inåtväxande hår.

Alt

ROYX PRO betyder högsta kvalitet.

Huvuddelen av de medel som jag använder i mitt arbete är professionella produkter för hårborttagning - ROYX PRO sockervax samt de kometiska produkter som används före och efter depilering är gjorda av rent naturliga råvaror.

ROYX PRO rengör och desinficerar- vid varje hårborttagning, eliminerar soockervaxen den döda huden och gör huden mjuk och len..

ROYX PRO är skonsam förhöret nådig för varje hår. I motsats till vaxdepilering avlägsnas håret i dess naturliga tillväxtriktning vilket minimerar risken för irritation.

Kan hårborttagning - vara trevligt, säkert och samtidigt effektivt? Ja, det kan det naturligtvis med ROYX PRO sockervax!

  • Helt naturlig produkt - inga kontraindikationer vid graviditet, åderbråck Kapillärer är inte längre ett problem.
  • 50% mindre smärta än vid vaxdepilering
  • Mindre inåtväxande hår - håret avlägsnas i sin naturliga tillväxtriktning
  • Hårborttagning och sköljning hjälper att rengör, desinficerar, och göra huden mjuk.
  • Hygien och komfort - lämnar ingen känsla av klibbighet efter att ha blivit sköljt med varmt vatten
  • Produktivitet - med en liten mängd sockervax kan vi depilera hela kroppen
  • Effektivitet - passar även mycket kort hår.

ROYX PRO - gör det på ett skonsamt sätt!

Alt
Alt

Om oss

Jag heter Camilla.  Jag är certifierad vaxningsterapeut och arbetar endast med 100% naturliga vaxningsprodukter från Royx Pro. Jag arbetar med de bästa produkterna av högsta kvalitét. De är godkända, certifierade och noggrant framtagna med hjälp av säkra teknikerna.

Jag är distributör av Royx Pro i Sverige. Det är det bästa varumärket i hårborttagning och kroppsvård. Dess produkter kan användas till och med av diabetiker och gravida kvinnor.

Jag är dessutom en certifierad lärare för vaxterapi och kan lära andra. Min motivation är att mina kunder ska få en bred service, känna sig trygga med företagets produkter och tjänster.

Mitt mål är nöjda, lyckliga kunder som längtar efter sin nästa behandling. Det är ytterst viktigt för mig att bygga bra relationer med mina kunder och att de alltid ska få ett personligt bemötande. Jag strävar efter ständig förbättring och slutar aldrig en behandling förrän kunden är nöjd till 100%

Det är väldigt viktigt för mig att bygga bra relationer med mina kunder och att de alltid ska få ett personligt bemötande. Jag drivs av ständig förbättring och avslutar aldrig en behandling förrän kunden är 100 % nöjd.

Alt